En regning måndag

I dag har det regnat precis hela dagen och man behöver inte ens undra om hösten är här. Jag hade en bra måndag i alla fall. Allt handlar väl om inställning, eller hur ;-)
 
 
Två favoritpersoner i mitt liv. Min älskade pappa och hans yngsta barnbarn. Min Ruth. Vilar tryggt på hans arm när han inte orkar vara uppe.
 
 
Hittade denna låda i en garderob och bestämde mig för att ta tag i röran. Rena terapin och tänk; inget skulle vara kvar! man kan ju undra varför man sparar på saker?

Min vardag

Jag vet faktiskt inte om någon läser min blogg, men jag skriver väl för mig själv jag verkligen gillar att skriva! Att också lägga till foton till det man skriver gör det ännu roligare.

Här kommer några bilder från mina dagar....

 
På fredag blev det Tacos! Barnens favorit.
 
På lördagkväll visade sig sommaren från sin bästa sida och bjöd på sol och bara vindstilla vackert.
 
 
Besökte en bagare som mätte storleken på degen med tumstock! jag fick mig ett gott skratt och blev varm i hjärtat när jag såg hans (behöver jag säga att det var en manlig bagare?!) ambition.
 
 
Så här fina blev Rimbobullarna!
 
 
Lillhjärtat tog sig en powernap på soffan i sommarens sista solstrålar.
 
Det här var några dagar i mitt liv.

Smoothie

Abacate
 
 

Abacate betyder avocado och är portugisiska. Denna smoothie görs  snabbt och passar både till frukosten en vardag, brunchen under helgen  eller som mellanmål före/efter ett träningspass t.ex..

Räcker till 2 glas.

Ingredienser

1 st avocado
½ st citron eller lime, saften från
2 msk florsocker
3 dl naturell yoghurt
1 dl mjölk

Gör så här

  • Skär fruktköttet från avocadon i stora bitar
  • Mixa det väl med citron, florsocker, yoghurt och mjölk.

Servera abacaten i skål och ät den med sked till frukost eller brunch eller servera den i glas som mellanmål. Om du vill dricka abacaten med sugrör kan du ta lite mindre yoghurt och lite mera mjölk.

 

 

Visa fler inlägg