En helt vanlig tisdag

Jag har gått från morgonmänniska till kvällsmänniska sedan Ruth kom, för nu behöver jag ofta sova längre på morgonen om hon ätit mycket under natten. Energin kommer på kvällen istället, helst när alla andra sover. Att lyssna på ljudet från diskmaskinen och surrandet från fläkten är rofyllt på något sätt......

Den här sommaren har man fått skynda sig ut för att njuta av solen när den behagat dyka upp för man vet aldrig när den får för sig att försvinna igen. Så var det i dag också, så vi packade badkläderna och begav oss till utepoolen Sara, barnen och jag. De fick bada sig trötta och vi hann hem precis innan värsta åskovädret drog in över oss. Med åskan for värmen och på vattnet nedanför vårt hus ligger dimman tät. Det är mörkt och väldigt likt en höstkväll.

Jag tänker mycket på Hampus som jobbar i gruvan och ska köra hem halv två på natten, det är så mycket som kan hända i mörkret och jag är lika glad varje natt jag hör honom komma hem. Slutar man någonsin oroa sig för sina barn?!

Sov så gott.

Bad!

I dag var en bra dag för inne bad, då regnmolnen hängde tungt över oss. Vi packade väskan och drog i väg till Arvidsjaur. Hade aldrig badat där förut och blev glatt överraskade över den fina simhallen med både vattenfall, bubblor och rutschkanor. Det blev en rolig stund i badet innan vi åt en pizza på barnens favoritpizzeria.

Dagen avslutades med lite shopping innan vi körde hemåt igen. Ruth sov mest bort hela dagen men verkade ändå nöjd när vi satte in henne i bilen.

Tavla

Tänkte ge mig på ett projekt med korsstygn, och med systers hjälp hoppas jag få till denna tavla. Är den inte underbar!
Tycker den är så talande. Ibland känns det verkligen så, eller hur ;-)
Visa fler inlägg