Energi

Jag har haft en otrolig energi den här veckan och velat göra saker jag inte orkat eller haft lust med på väldigt länge. Det känns bara så bra!
Ruth blev snuvig och har sovit ganska oroligt, så då har det funnits anledning till att ibland sova en liten stund på dagen med henne också.

 
Tog tag i högen med strykning medan Ruth sov på soffan.
 
 
Sedan fick städskåpet en makeover :-)
 
 
Klippte ut bokstäver i kontaktplast och satte på dörren, så att allla ska hitta.
 
 
På fredan blev det bak!
 
 
 
Båda killarna hjälpte till.
 
 
Så här fina blev de och ack så goda! Recept kommer senare.
 
I torsdags kom de första snöflingorna och smälte bort lika fort som de kom, men de gav en föraning om vad vi går till mötes snart. För mig får gärna vintern dröja ett tag till.
 
Hoppas ni har det bra där ute!

Klurigt

Sitter här och klurar på hur jag ska få fler läsare till min blogg och hur jag ska få den så bra som jag vill ha den! Vill ha den mer personlig med egen header och fler funktioner. Försöker surfa runt på andra bloggar som är hur fina som helst och förstå hur de har gjort. Men det funkar ju inte.
Jag älskar verkligen att blogga och tycker det är ett underbart sätt att få dela med sig av sitt liv, sitt hem, sina bekymmer och glädjeämnen. Alla kommentarer och all respons man får är värt mycket. Så, nu när ljudet av små barnfötter och alla rop på mamma har tystnat ska jag ägna lite tid åt att göra det lättare för er som läser att höra av er och gilla mitt bloggande :-) 
Visa fler inlägg