Fint

Nu har vårt sovrum fått ny fin färg på väggarna och jisses vad vi sover gott där! Från vitt som blivit solkigt av rök från kaminen, till enhetligt grått. Nu fattas bara lite fina saker på väggarna, gardiner i fönstret och en skön matta att sätta fötterna på! Jag kan titta på olika inredningsbloggar och besöka webbshopparna fulla av tips och snygga saker, hur ofta som helst. 
 
 
Älskar tavlorna med tänkvärda texter. Den här är väl fin!
 
 
Den här skulle passa bra i sovrummet, tror jag.
 
 
Den här korgen i koppar skulle jag inte ha några problem att fylla med saker.
 
 
Vaser har jag alltid haft stående i ett skåp, för att ta fram de gånger jag råkar få en blomma att sätta i, men de här sötnosarna skulle jag ha framme året runt! Hur fina som helst om du frågar mig.
 
Den här i keramik ska jag spara pengar till så jag kan köpa.  Blev kär vid första ögonkastet! 
 
De här fina sakerna finns på http://inmyhouse.se
 
I dag är vi lediga från jobb, skola och dagis. Det är Halloween och kanske borde vi hitta på något kusligt, får se vad det kan bli. Ha en bra dag!
 
 

Fint

Söndag morgon och en hel timme extra! Vintertid välkommen.
 
I fredags hade vi en bra dag på jobbet med att hjälpa eleverna göra klart uppgifter de inte hunnit med tidigare, godis och tända ljus. När eleverna gått hem satt några av oss kvar och skrattade och pratade om tider som varit på skolan, mycket trevligt!
 
På kvällen gick jag till hotellet på After Work med två av mina fina vänner. Vi åt god mat, drack en öl och pratade, skrattade massor. Gick hem varm i hjärtat och själen över att få en energi som jag så väl behöver. Tack för att ni finns!
Eftersom C var ute med sina vänner hade Ruth bästa barnvakterna som lyckats få henne att somna utan några problem alls. Vi satt uppe och pratade till långt in på natten och jag kan inte sluta förundras över hur fina de är, och hur bra de passar ihop.
 
 
Hampus och Hanna.
 
Lördagen kom med regn och grå himmel, en perfekt dag att vara inne och fixa! Fortsatte göra klart i hallen, nu återstår det roligaste- att ställa upp fina saker, lägga ut matta, möbler och hänga gardiner. 
 
 
C har gjort ett superfint elementskydd.
 
 
Försökte hitta saker i skåpen som kunde passa.
 
 
En tråkig vit ljusstake blev.....
 
 
.......snyggt svart.
 
 
Några prints från datorn och ramar från Clas Ohlson blev fina tavlor! Får se var de kan passa.
 
 
Till middag gjorde jag en köttfärspaj med fetaost. Jag gillar inte att laga mat så ofta och tycker inte jag är särskilt bra på det, men den här blev helt okej.
Kvällen avslutades med en film och tidigt i säng. Därför är jag så pigg i dag! Nu blir det städ och fix innan Axel och Frans kommer hem. Ha en fin söndag!
 
Ta hand om varandra.

Drömmar

Att renovera, fixa och göra det fint hemma är bland det roligaste som finns, tycker ni inte!?
Att ta tillvara saker man redan har och använda dom på nya sätt är något jag gillar. Lite färg, ett nytt tyg eller bara en ny placering kan göra underverk. Men ibland drömmer jag om helt nya saker! 
 
Är de inte underbara!!? Två tavlor som skulle passa perfekt på våra nymålade väggar. Finns på www.http//:allposters.se
 
 
 
 
Jag har länge tyckt att renhorn är otroligt fina att använda i inredning! Med tanke på var vi bor så skulle de passa väldigt bra hemma hos oss. Har lagt ut några krokar hos de som har närkontakt med dessa djur och förhoppningsvis kan förse mig med några exemplar. 
 
Ännu en vecka är snart slut och jag har tagit ett viktigt beslut, precis som jag skrev i mitt förra inlägg- jag tänker inte mörka tankar och frågor som inte har några svar få påverka min vardag. Jag måste må bra för att kunna göra ett bra jobb, orka med barnen och se till så att andra omkring mig mår bra. Det har faktiskt gått rätt bra! 
Jag har fina vänner som bryr sig om mig och min familj är underbar. Jag har så mycket att vara glad och tacksam över. 
 
Tänker du på vad du har att vara tacksam över......?
 
Ta hand om varandra.
 
 
Visa fler inlägg