Verkligheten

En vän frågade mig varför jag bloggar? Blev lite ställd och kunde egentligen inte ge ett bra svar, mer än att jag gillar det. Precis så är det! Har alltid älskat att skriva och när Bloggen blev ett sätt att få uttrycka sig i passade det mig väldigt bra. 
 
Bloggar man för att få bekräftelse? Att få medlidande? För att få uppmärksamhet? Ja, kanske. Vi lever i en tid där vissa har ett stort behov av att bli bekräftad av andra, få ett svar på att man verkligen duger som man är och att någon annan har samma tankar och åsikter som en själv. Då är bloggarna ett utmärkt forum. 
 
Jag bloggar för att jag kan! Jag har den stora turen att bo i ett land där det råder Yttrandefrihet. Bara en sådan sak! Jag får skriva och tycka vad jag vill. Nästan. 
 
Därför tänker jag fortsätta blogga.
 
Nu sänker sig mörkret och jag får tända mina ljus. Älskar hösten! C och jag har kommit fram till en del saker och tagit viktiga beslut i sommar. Det känns väldigt bra och att ha ett mål att jobba mot är positivt på många sätt. Från att ha varit låg och uppgiven har jag gått till glad och förväntansfull. Nu kan det bara bli bättre. 
 
 
Mitt nya motto! Njut av det du har medan du strävar efter det du vill ha. Precis vad vi gör just nu.
 
Ta hand om varandra.

Hej bloggen!

Hade du hoppats att jag slutat blogga.....? ;)
Det har jag inte! Orken och lusten har bara inte infunnit sig sedan jobb och vardag  kom. Nu är vi inne i alla rutiner igen så bloggen ska återupptas.
 
Har börjat dagen med godaste frukosten. En ny god vana. Regnet hänger i luften och regnkläder är att rekommendera om du ska gå ut. 
 
Ha en jätte bra dag!
 
 

Vår sommar!

Det är kväll på min sista semesterdag och jag ska försöka somna lite tidigare än vad jag gjort de senaste dagarna. Det verkar gå så där......
Att börja jobba känns helt okej och en vardag med rutiner är välkommen. Det känns bra att Ruth får träffa fröknar och kompisar på Humlan igen, att hon får fylla sina dagar med roliga saker.
 
Har tittat igenom lite bilder från vår sommar och här kommer några:
 
 
Vårt uterum blev klart!
 
 
 
Vi gjorde några utflykter till ödemark och badstrand.
 
 
 
 
 
 
Några bak blev det och jag var med i en baktävling, jättekul! 
 
 
Vi åkte till farmor i Uppsala där vi fick träffa farbror, Ulrika och kusin Blanka. Ruth och och hon hittade varandra med en gång och hade så roligt ihop.
 
 
 
Vi besökte en fin 4H Gård full med fina djur!
 
 
Historiska gravkullar.....
 
 
Pelle Svanslös lekpark....
 
 
Och umgicks med goda vänner.
 
 
Väl hemma igen kände vi oss nöjda och fyllda med ny energi och nya planer.
 
 
Chilisarna har vuxit så det knakar i uterummet, myggen surrar fortfarande och i morgon ska jag jobba!
 
Ha det bra!
 
Visa fler inlägg