En utflykt

Det gäller att passa på när solen skiner! Att packa fikapåsen med Fjällimpa från bageriet och kaffe och saft, och ge sig av.
 
På grusvägens slut plockade Ruth och Isa smörbollar, vi hittade en liten kyrka och vi kastade sten i bäcken. Och drack kaffe och åt mackor. Himmel vad vackert det var!
 
 
 
 
 
 
 
En bra dag att lägga till samlingen.
 
Ha det bra!

Helt lost!!

Gårdagen gav mig många tankar, många frågetecken och en del insikter. Kan för mitt liv inte förstå varför folk ska krångla till saker så förbannat!? Om du har något att säga- säg det! Livet är för kort för att sitta och vänta på att någon annan ska agera. Att läsa tankar är ingen förmåga jag har, tyvärr. Jag kan inte sluta fundera på om allt som händer ska få mig att ta nästa steg eller inte. Och vad är det steget?? Blir så otroligt trött bara.
 
Vad jag har insett är:
 
  1. Personer som förut var en del av mitt liv har inte längre något intresse av att vara det.
  2. Den bilden jag har av en som alltid finns där, skyddar en från allt ont och älskar en oavsett vad man gör finns inte Längre.
  3. Jag är ensam i mitt beslut om vad mitt nästa steg i livet ska bli. Ingen råder mig eller säger hur jag ska göra eller tänka.
  4. Jag hatar att det blev så här!
 
Saknar kompass, karta, reseguide.
 
 
Precis! " Vi kanske kan ses någon dag och prata" Du vet min adress och om du verkligen ville reda ut saker hade du redan stått på min tröskel och jag hade gladeligen tagit emot dig. För länge sedan.
 
 
 
I den bästa av världar ja.
 
 
Ni kan döma mig så mycket ni vill och det gör ni, det vet jag. Tänk bara på att ni inte känner mig och inte har gått den väg jag har gått. Det är otroligt lätt att ha åsikter och fördomar. Tråkigt nog. 
 
 
Mina barn är det finaste jag åstadkommit i livet och de är min glädje, min stolthet, mitt allt. Måtte det alltid vara så och om det ändras hoppas jag att någon påminner mig om vad mitt uppdrag som mamma är! 
 
Kunde inte sagt det bättre själv! Mitt ankare är borta. Och fan vad jag saknar honom......
 
 

En bra dag!

I dag har himlen varit grå och regnet hängt i luften. Då passade det utmärkt med trevligt sällskap för både Ruth och mig! Hon saknar verkligen kompisarna på dagis så hon hade väldigt roligt med Isak. Innan hade vi städat och bakat en Silviakaka.
 
 
När det blir sommar känns det extra roligt att baka! Tycker ni inte?! Det hör liksom till att det ska finnas fikabröd när det är sommarlov.
 
 
Jag har så många tankar på vad jag ska göra! När vädret är fint har jag väldigt svårt för att bara sitta och sola och det kliar i fingrarna. De här fina sprayfärgerna hittade hem till mig här om dagen och bara väntar på att bli använda!
 
 
Tror de kommer att passa bra till den här stolen som jag fyndade på en auktion i går! Den är perfekt till köksbänken där Ruth brukar sitta. Kanske får den bli lila eller rosa......
 
 
Den här pappersförvaringen ropade jag in för tjugo kronor och den ska få lite ny utsida så kommer den att passa ännu bättre här hemma.
 
 
Kolla på dessa fina plastmattor jag fyndat på Köp och Sälj! Ruth blev mycket förtjust och tyckte vi skulle dansa på dem! Tror de blir fina i uterummet.
 
 
Efter middagen städade vi Frans rum och till min stora förvåning satt Ruth helt lugnt och byggde med lego! Det händer inte särskilt ofta.
 
Inte nog med det. Sedan satte hon sig ned och byggde en hel pärlplatta! Det är bara att hålla andan när såna Ögonblick kommer.
 
 
Lilla gumman. 
 
Nu tittar vi på "Sommar med Ernst" och drömmer om ett eget torp att göra iordning!
En bra dag och en bra kväll.
 
 
Visa fler inlägg