Att unna sig

Sommaren kom med mer värme än vi kunde drömma om och det är precis så sommaren ska vara! Vi trivs bra hemma men ibland längtar man bort till något annat. Därför tog vi en resa med barnen, som var mer än nöjda med att få bo på hotell för första gången, bada i pool på hotellet, bada i havet och bada på ett utomhusbad med vågmaskin, vattenrutschkanor och bubbelpool. En snabb sväng på stan som resulterade i en ny keps, ett par shorts och varsin tröja var också uppskattat. 
 
 
 
Att äta pannkakor och bacon till frukost är inget man gör varje dag.
 
 
Väl hemma packade vi om våra väskor, lämnade barnen hos de som tar väl hand om dem, och åkte i väg själva. Att göra något som par tror jag är viktigt, att få sova en hel natt utan barn som stör, att kunna äta middag i lugn och ro eller läsa DN till frukost. Det är trevligt!
 
 
 
Vi bokade rum på ett nybyggt hotell i Luleå och blev nästan chockade över den höga standarden! För oss som inte är så världsvana känns allt från säng, till stor-tv, till badrum med värstingdusch med go'lukt otroligt lyxigt!
 
 
Att handla på sommar rean var inte svårt! Gissa vem som får mest kläder av alla i familjen :)
 
 
Mamman slog på stort och köpte en köksvåg hon velat ha länge, en fin måttsats i cups, en lika fin bakpensel och två burkar med rosa lock. 
 
 
Och när mamman kom hem från shoppingrundan väntade pappan på hotellrummet med ett glas champagne. Och dagen är inte ens slut än!!
Visa fler inlägg