En bra tisdag

I morse vaknade jag tidigt med huvudet fullt av tankar. Jag var tidigt på jobbet och hann både rätta prov, kopiera uppgifter och planera Kommande lektioner. Kvällen innan hade jag bestämt mig för att följa med min syster till en kurator. Jag har gått hos henne förut men nu är väntetiden för att få komma till henne fem veckor!!!
Man ska inte må allt för dåligt för att orka vänta. 
 
Eftersom min syster och jag pratar mycket med varandra och delar samma problem och funderingar kändes det naturligt att jag fick haka på henne. Och det är jag så glad för!
Det var så skönt att få säga vad som hänt, vad man känner och sedan höra en helt utomståendes förklaringar. Att få ord på det man redan misstänkt och egentligen redan vet var så befriande. Jag är inte galen! Nu måste jag hitta strategier för att skydda mig själv och min familj. Det kan handla om att klippa band, sätta gränser och säga nej. De som väljer att inte se, inte ta reda på båda sidor, som gör saker för egen vinnings skull och som stängt av sina känslor får fortsätta med det. 
 
Jag tänker glädjas åt att Ruth numera kissar på pottan, att Axel går framåt i sin utveckling och att skolgången fungerar bra just nu. Att det är ljust tidigare på morgonen och att solen hittat hit igen. Det finns så mycket att vara glad över och om jag kan fokusera på det har jag kommit långt. 
 
 
Fick ett brev från en person jag älskat, litat på, skrattat med, lutat mig mot och litat på. Innehållet var inte det jag hoppats på och såret i mitt hjärta revs upp igen. Det är så oändligt sorgligt. Den största sorgen i mitt liv. 
 
 
Förmodligen finns det en mening med allt det här till synes meningslösa. 
 
Ta ta hand om varandra!
 
 
Visa fler inlägg