Att hämta energi

Den här helgen åkte vi bort bara C och jag för att bo på hotell i Luleå. Lyxigt? Jag vet. Att ta tid för oss som par och få vara något annat än mamma och pappa med allt vad det innebär. Att slippa disken, städningen, tvättandet i två dagar. Att kunna prata med varandra utan att bli avbruten och låta skrattet vara där istället. Vi har skrattat mycket i helgen! Och allt det här gör att vi på söndagen längtade hem igen till barnen och vardagen. Nu känns det helt okej att C jobbar igen och dagarna går.
 
Pojkarna var hos sin pappa och Ruth var hos sin moster en dag innan Anna tog över. Anna som känner Ruth både från dagis och hemma, och som Ruth verkligen gillar, så det kändes helt lugnt att lämna henne. Hon skulle dessutom vara barnvakt till en annan flicka samtidigt så de skulle ha sällskap av varandra.
 
 
 
Vilar trötta fötter på hotellsängen. En påse från Apoteket var allt jag lyckades få ihop på fredagen.
 
 
På kvällen firade vi med lite Rosa Bubbel innan vi gick ut och åt en pizza. 
 
 
Utan att vi visste om det var det Hamnfestival i staden och där fanns både marknadsstånd och karuseller. Eftersom vi inte är några festprissar valde vi att somna tidigt och avnjuta kvällens och nattens feststämning från vårt rum. Luleå är en MYCKET trevlig stad och jag hoppas det inte dröjer allt för länge innan vi kan ses igen!
 
När vi kom hem till Ruth blev hon mycket glad att se oss och vi förstod att hon haft en toppenhelg! Välling hade hon aldrig frågat efter så nu har vi ställt undan både vällingpaket och flaskor. Nappen hade hon bara när hon sov, men det ändrades rätt snabbt. Det får vi bara jobba lite extra på. 
Nu ska jag hänga tvätt och göra lunch till barnen. Ha det bra!