Advent

Den här helgen har varit riktigt bra! 
Bad för killarna i simhallen på fredagkväll, tacos till middag och tidigt i säng. Utvilade vaknade vi på lördag morgon och satte i gång med julpynt och bakning av lussebullar. Vi tittade på kröningen av Lucia i kyrkan och gick sedan runt och tittade på årets julskyltning. Det är något speciellt med eldar, marknadsstånd och alla fina saker i skyltfönstren.......
 
Söndagen kom med snöstorm och kändes lite trist till en början. Det kändes bättre efter lite adventsfika, en stunds vila med Ruth och vetskapen om att det i kväll är "Bron" på tv! Visserligen sista delen men ändå något att se fram emot. Frans har sovit över hos en kompis medan Axel haft en kompis här över natten och det känns så bra när de har någon att vara med.
 
I morgon åker Axel och jag till Lycksele för medicinuppföljning hos en läkare. Axel äter Concerta för sin ADD som gör honom mer alert och "på" i skolan. Det är bra att det fungerar, men minst en gång i veckan har han så ont i huvudet att han måste åka hem och vila. Hoppas läkaren kan säga något om det, för det är ingen rolig biverkning.
 
Ha en fortsatt fin första advent!
 
 
 
Det blev lussebullar med vaniljfyllning. 
 
 
C fyndade en gammal tomte och gamla bollar i glas på Piraten secondhand för nästan inga pengar alls.
 
 
Ruth och jag hittade lite av varje som kan bli fint här hemma.
 
 
Kanske inte så juliga men jag blev lite kär i dessa.
 
 
Det blev också en stor stjärna i vitt som passar jätte bra i vårt vardagsrum!
 
 
C är väldigt nöjd över de små ljusen han också fyndade och nu har vi en ny tradition här hemma- han tänder dem varje advent fram till jul. Han och ingen annan!
Visa fler inlägg