Lite fix hemma bara

April kom och försvann utan att jag riktigt hann med. På jobbet har det varit sjukt mycket och jag har sällan haft energi nog till mer än att dö i soffan på kvällarna. Inte ens solen har kunnat locka ut mig på några längre turer. Nu har också maj månad passerat och jag börjar se fram emot ett sommarlov. 
 
Mycket har hänt. Relationer har ändrats och kontakter upphört. Tårar har fällts och beslut har vuxit fram. Alltid lär man sig något av allt som händer och människor i ens närhet ses plötsligt i ett annat ljus. Jag vet i dag inte hur allt ska sluta men jag hoppas allt ska bli bra för alla till sist. 
 
Vi har städat hus som aldrig förr! Kastat saker och rensat bort. Flyttat rum och flyttat möbler. Fixat uterum.
 
 
 
 
 
Jag flyttade ut finkopparna och tekannan till uterummet, med förhoppning om många fina fikastunder där i sommar. En liten Buddha fick ta plats bredvid min favoritkvinna och för sinnesron lade jag mina stenar från stranden i Barcelona i lite vatten. Feng Shui, vet ni. 
Pompoms från Ikea fick ta plats i ett av fönstren. Blått och vitt kommer passa bra till sommarhimlen.
 
 
 
 
 
Kan bara konstatera att vi har rätt fin utsikt från vårt vardagsrum! Älskar min lilla höra där jag lyckats få in min pappas björnspjut, ett gammalt skåp från en fin granne och en piedistal som var min farmors. Saker som betyder något för mig.
 
 
En annan favorit är tavlan som hängt hemma hos mamma och pappa så länge jag kan minnas. Den påminner mig om "hemma".
 
 
 
I sovrummet är favoriten skåpet som C gjort av gamla dörrar och skåp. Stegen är också hans verk!
 
 
 
Även utsidan blev rensad från gammalt gräs, löv och skrot i största allmänhet. 
 
 
Att barnen kan gunga och att kunna njuta av ett glas vin ute känns underbart. Kanske är det ändå sommar snart!???
 
Ta hand om varandra.
Visa fler inlägg