Magi!

Efter x antal veckor hemma med en treåring som visar sin starka vilja x antal gånger per dag och ett väder som inte direkt inbjudit till solande och badande, två killar som inte velat göra annat än spela sina dataspel och en mamma som gjort frukost, lunch och fika, tvättat, städat hus, plockat i diskmaskinen, plockat ur diskmaskinen, vikt tvätt, lagt in tvätt, handlat......
 
För att inte tala om en man som trött efter ett jobb bland mygg och knott kommer hem till trött fru. Inte direkt en tillvaro att rekommendera för någon. Ibland har jag undrat vad det är som behövs för att människor ska kliva över den där linjen mellan normalt och galet!? Hur orkar man. 
 
Så i kväll tog vi ett beslut som ledde till att både man, fru och barn blev lite gladare. Tänk att man inte gjort detta tidigare. Efter middagen stängdes Bredbandet av. Ipads och datorer ersattes av lek med lycklig lillasyster, utflykt till badstrand, go´fika, pyssel och skratt. Våra farhågor om att det skulle bli kaos grusades och vi konstaterade nöjt att detta ska bli en vana.
 
 
Ruth och Frans känner försiktigt på vattnet till att börja med.
 
 
Men snart åkte alla kläder av på Ruth och även Axel vågade sig ut i det kalla vattnet.
 
 
 
Mamma Badkruka nöjde sig med att tittat på allt det vackra omkring. Kan knappt förstå att naturen försett oss med denna underbara badstrand!
 
 
 
Väl hemma igen smakade vi på dessa som jag bakat i morse - Chokladmuffins med Nougatglasyr. Inte alls så dumt......
 
 
Medan Axel tittade på "Uppdrag granskning" (!!) med C byggde vi pärlplattor och ritade teckning. 
 
En lite sämre dag blev en mycket bra kväll. Jag sitter i vårt uterum skyddad från mygg och knott men med fin utsikt över solen och vattnet. Jag klagar inte.
 
Ta hand om dig!