Höstfeeling

Veckorna går och nu är hösten obönhörligen här med vackra färger ute och mörka kvällar. Har fyllt på ljusförrådet så vi har det ganska mysigt. 
 
Axel har börjat skolan! Han har en egen assistent som heter Maja och är världens bästa! Engagerad, lyhörd och omtänksam. Hon har följt med honom till busshållplatsen och sett till att han kommer på rätt buss, Hampus väntade där han skulle kliva av och nu åker han helt själv. Klasskompisarna är snälla och mentorerna har gjort ett schema som känns okej just nu. Ingen är gladare än jag.
 
C jobbar i Stockholm och kommer ofta hem sent. Jag har lärt mig att planera veckans mat och handla på söndagar för att slippa springa in på Coop med en övertrött Ruth och slita åt mig ett paket köttbullar eller en falukorv! 
 
Det är på helgerna vi hinner umgås med familj och vänner, städa och fixa hemma. Jag är inget fan av furu då jag tycker att det tar bort allt ljus och furu finns det gott om i farmors hus.....
Visserligen är det inne med sjuttiotal och gillestuga just nu, men det hjälper föga. Försöker göra det bästa av det vi har i alla fall och det kommer att bli bra till slut. 
 
 
Att kolla Blocket har blivit så kul!! Här finns ju faktiskt lite att välja på och jag har fyndat en fin lampa till köket och ett satsbord till vardagsrummet. 
 
 
Rosa ljus till köket och prydnadspumpa på lösvikt! 
 
 
 
Gjorde lite höstfint i Ruths rum i helgen.
 
 
Köpte Ljung och prydnadskål ( tror jag att det heter ) samt en pumpa i betong som nu får pryda vår ingång. 
 
Axel fyllde tretton i går och vi firade med att äta lunch på Burger King, sedan blev det ett besök på Leos Lekland där alla barnen sprang och klättrade och hoppade sig svettiga och glada. Vilket ställe!
Väl hemma igen åt vi god lyxig glass och avslutade dagen med ett avsnitt av The walking dead. Axel somnade nöjd och kan nu titulera sig som tonåring. 
 
Nu ska jag jobba lite innan sängen väntar. 
Ta hand om varandra.
 
Visa fler inlägg