Inredning och filminspelning

Jag älskar inredning! 
Att ställa iordning ett rum, sätta upp tavlor, lägga ut mattor, ställa fram lampor och sedan det där sista piffet med personliga saker som blommor, Buddhastatyer, kuddar, filtar. För att inte tala om foton och saker barnen gjort! 
Jag är lite kluven när det gäller stil. Ibland längtar jag efter färg för att sedan tycka det är snyggast med svart och vitt. 
 
I början av veckan fick jag ett samtal från en kille som undrade om han kunde få fota vårt hus inför en filminspelning!?
Klart han fick. I manuset stod att huset skulle vara vitt, inte rött eller gult som de flesta husen i byn är. Därför var vårt intressant. In kom världens trevligaste fotograf som berättade lite om filmens handling och vad som skulle hända om de valde att spela in hos oss. Sedan tog han sin kamera och klev in i stora hallen, där han utbrister " men vilket häftigt hus!!" Jag var tvungen att hålla med honom. Det är speciellt med den öppna planlösningen, det stora vardagsrummet som ligger en halvtrappa ned och så de stora fönstren. 
 
Det var lätt att falla för det när vi kom hit för att titta och på de år vi har bott här har vi målat om och gjort en del för att det ska bli hemtrevligt. 
 
Nåja, om det blir här filmen ska spelas in får vi veta nästa vecka och om det blir så- Himmel så kul!
 
 
 
 
Ibland drömmer jag om att ha det som i ett indiskt palats hemma, med starka färger, skira tyger och glitter. Kanske vore en aning överdrivet dock med tanke på var vi bor.
 
 
 
Det här kan vara minst lika snyggt!
 
 
 
Färger är viktiga! Vi har valt vitt och grått på väggarna men även bleka pastellfärger. 
 
Nu väntar jobb och dagis så vi måste dra! 
Ha en fin fredag.