Lycka

 
När jag hittade denna bild i min dator tog mitt hjärta ett litet skutt.
Trodde jag förlorat den,
Här är två av mina favoritpersoner.
Pappa i sitt rätta element, i båten på Laisälven och Frans i hans trygga famn.
 
En stund att minnas för alltid.
Oj vad jag saknar dig, älskade pappa.......
 
 

En midsommar

 
 
 
 
 
 
Inga ord behövs.
 
Hoppas ni har en fin midsommar där ute!
 
 
 
 
 
 

Nog är det konstigt.....

Tycker det är väldigt roligt att många följer min blogg och intresserar sig för vad som händer i mitt liv.
Ibland får jag en kommentar på byn eller en skriven, vilket känns otroligt kul!
Att läsa en blogg eller ens en skriven text gör det fritt att tolka det som skrivits fritt. Man kan missförstå eller lägga in egna värderingar i det man läser och det är inget jag kan göra något åt. Jag har alltid varit noga med att inte lämna ut någon i min blogg med namn eller direkt beskrivning. Om någon däremot känner igen sig eller känner sig träffade av det jag skriver har jag lyckats väcka eftertanke, vilket ibland är mitt syfte.
 
Detta är helt okej, men om man sedan väljer att berätta för någon som INTE har tillgång till min blogg och själv kan läsa den blir det genast knepigare. Om syftet med det är att få mig i sämre dager vet jag inte, men tanken känns nära. Du som läser detta inlägg får gärna kontakta mig om det är något du undrar över eller tycker jag gör fel så ska jag förklara för dig, du vet nog vad jag menar.
 
Kom ihåg att det ALLTID finns två sidor på ett mynt och en berättelse har sällan bara en version. Tyvärr har du bara hört den ena och dömer efter det. Om du inte kan stå för det du tycker och för vidare till andra ber jag dig sluta läsa min blogg och ägna dig åt annat.
 
 
Visa fler inlägg