Jag gillar't

Så kom då november och med den första snön. I morse föll stora blöta flingor utanför vårt fönster och Jag var glad att jag slapp åka i väg någonstans då jag är ledig två dagar nu och kunde stanna hemma med barnen. Vi gjorde upp en eld och myste i soffan istället. 
 
Jag har nu fått uppleva hösten i Uppsala med sprakande färger i träden och högar av löv som man kan plöja genom, jag har fyndat möbler till hemmet på Blocket som jag aldrig gjort förr och jag har strosat runt på Ikea i lugn och ro utan barn och man och tittat på saker jag aldrig hunnit med tidigare. 
 
Jag har passerat en restaurang där en man precis blivit skjuten i benet och fått visa körkortet i en poliskontroll sedan han fotat nummerskylten på bilen innan jag fick åka vidare. Jag har fått väja för brandbilar och civilbil med blåljus och sirener som i värsta actionfilmen. Jag har kört vilse och hittat rätt, ätit Sushi till lunch och fått matvaror hemkörda till dörren sedan jag klickat in vad jag ville ha i en kundvagn på Nätet. Så himla smidigt! 
Inget jag alltid kommer att göra varje gång men det underlättar en hel del att slippa springa in någonstans på vägen hem från jobbet. 
 
Jag har gått en kurs i meditation, andekanalisering, healing och jag har gjort en trumresa. Vi har bestämt oss för att göra en aktivitet varje helg med barnen för att komma ut och ta del av allt det där vi flyttade hit för, det är lätt att bli sittandes hemma annars. Förra lördagen besökte vi Pelle  Svanslös lekpark där alla tre hade roligt och sedan gick vi omkring bland de gamla gravarna på Uppsala gamla kyrkogård. Så vackert och många funderingar väcktes runt alla namnen på stenarna, vilka de kunde varit. Avslutade med middag på Burger King.
 
På lördag ska vi gå på museum! 
 
Ja, mycket är annorlunda här och jag gillar det. Längtar efter människor jag lämnat kvar och jag säger fortfarande "hemma i Sorsele" men nu börjar livet komma till rätta här i Storstan.
 
 
 Hade liten Halloweenmiddag i helgen, med en fyraåring i huset är det svårt att säga nej.....
 
Morgonmys i soffan framför brasan slår det mesta.
 
 
Ibland kan det vara bekvämt att få hem maten istället för att springa in på en affär som visar sig större än Ikea och mjölkdisken ligger längst bort.....
 
Ha det fint!